Dde4821f262c19063842ebe386865a761bbf3386

Menukaarten

dinerkaart

voorgerechten

lauw warme geitenkaas met bacon, honing en noten op salade

€ 9,50

gerookte hertenham op salade met mandarijn

€ 10,50

gratin van rivierkreeftjes met coquille, champignons en spinazie

€ 11,50

zes reuze garnalen in knoflookpeterselie boter

€ 11,50

rundercarpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitten

€ 10,50

soepen

kreeften roomsoep met cognac en rivierkreeftjes

€ 7,50

licht gebonden tomatensoep met pesto en room

€ 6,50

mosterd roomsoep met stukjes Friese droge worst

€ 6,50

hoofdgerechten vis

tongscharfilet met limoensaus

€ 21,50

snoekbaarsfilet met mosterd-peterseliesaus kreeftensaus

€ 21,50

zeewolffilet met kreeftensaus

€ 21,50

hoofdgerechten vlees

varkenshaasmedaillons met spekjes en appelstroopsaus

€ 21,50

kogelbiefstuk met champignons, spekjes, paprika, ui en pepertjes

€ 22,50

hertenbiefstuk met cranberry-chocoladesaus

€ 24,00

kalkoenfilet met portsaus en stukjes blauwschimmel kaas

€ 21,50

nagerechten

warme bosvruchten met vanille ijs en slagroom

€ 9,00

vanille ijs met warme chocolade saus en slagroom

€ 8,00

meringue met karamel ijs, slagroom en een glaasje amaretto

€ 9,00

kletskoppen met walnoten ijs, advokaat en slagroom

€ 9,00

appeltartelette met vanille ijs en slagroom

€ 9,00

koffie met een bolletje walnoten ijs, slagroom en een glaasje amaretto

€ 8,00

koffie 'na achten'(koffie met een glaasje cacao/pepermuntlikeur)

€ 7,50

Irish coffee, de klassieke

€ 7,50

Spaanse passie, koffie met licor 43 en slagroom

€ 7,50

it Fryske miel € 29,50

een regionaal menu samengesteld met recepten uit de traditionele Friese keuken

mosterdsop mei Fryske droege woarst

een heerlijke, zacht romige soep van mosterd met Friese droge worst

barchje mei sjerp en spekjes

varkenshaasmedaillons met spekjes in een appelstroopsaus

sûkerbôle-iis en sûkerbôlepudding mei Beerenburg

parfait en pudding gemaakt van suikerbrood met beerenburg

menu € 34,50

wisselend maandmenu

gemengde salade met herten ham en mango

reepjes biefstuk met paddestoelen in een rode wijn saus

of

zeewolffilet met limoensaus

appeltartelette met vanille ijs en slagroom