93d7883b571c3074d75afd8082a99a102e61d896

Menukaarten

jubileum menu

dinerkaart

voorgerechten

lauw warme geitenkaas met bacon, honing en noten op salade

9,50

rundercarpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitten

12,50

visragout van rivierkreeftjes en coquille met spinazie op een bedje van pasta

13,50

zes reuze garnalen in knoflookpeterselie boter

12,50

flensje gegratineerd met tomaat, mozzarella en pesto

9,50

wijngaardslakken in Provencaalse kruidensaus met tomaat, champignons en spekjes

11,50

soepen

Roquefort roomsoep

6,50

licht gebonden tomatensoep met pesto en room

6,50

mosterd roomsoep met stukjes Friese droge worst

6,50

hoofdgerechten vis

rode mulfilet met tomaten, olijven en knoflook

21,50

zalmfilet overbakken met brie en dillesaus

22,50

heilbotfilet met sinaasappel saus en groene asperges

23,50

snoekbaarsfilet met mosterdsaus

22,00

hoofdgerechten vlees

varkenshaasmedaillons met spekjes en appelstroopsaus

21,50

mixed grill met bearnaise saus (biefstuk, varkenshaas en kipfilet)

21,50

Black Angus biefstuk met kastanje champignons

26,50

eendenborstfilet met aardbeien-pepersaus

22,50

kalfslever met appel, ui en spekjes

21,50

kalkoenfilet met portsaus en stukjes blauwschimmel kaas

20,00

nagerechten

meringue met aardbeienijs, aardbeien en slagroom

8,50

compositie van suikerbroodparfait en warme suikerbroodpudding

9,00

kletskoppen met "salted caramel icecream" slagroom en caramelsaus

8,50

Dame Blanche, vanille ijs met warme chocoladesaus en slagroom

7,00

koffie met walnoten ijs, slagroom en een glaasje amaretto

8,50

koffieespresso ijs, slagroom en een glaasje sinaasappel-advokaat

8,50

koffie 'na achten'(koffie met een glaasje cacao/pepermuntlikeur)

8,00

Irish coffee, de klassieke

8,00

Spaanse passie, koffie met licor 43 en slagroom

7,50

Low-Carb menukaart (alleen op reservering)

voorgerechten

lauw warme geitenkaas met bacon, honing en noten op salade (3.7gr kh)

10,00

rundercarpaccio met pesto, oude kaas en pijnboompitten (3.5gr kh)

12,50

zes reuze garnalen in knoflookpeterselie boter (0.9gr kh)

12,50

mozzarellaflensje gegratineerd met tomaat, mozzarella en pesto (4.4gr kh)

9,50

soepen

Roquefort roomsoep (5.0gr kh)

6,50

tomatensoep met pesto en room (7.1gr kh)

6,50

mosterd roomsoep met stukjes Friese droge worst (5.9gr kh)

6,50

hoofdgerechten Vis

heilbotfilet met sinaasappelsaus en groene asperges (4.6gr kh)

23,50

zalmfilet overbakken met brie en dillesaus (2.0gr kh)

22,50

snoekbaarsfilet met mosterd-peterseliesaus (1.9gr kh)

22,00

rode mul filet met tomaten, olijven en knoflook (3.1gr kh)

21,50

hoofdgerechten Vlees

varkenshaasmedaillons met spekjes en siroopsaus (2.4gr kh)

21,50

mixed grill (rund, varken en kipfilet) met bearnaisesaus (2.7gr kh)

21,50

Black Angus biefstuk met kastanje champignons (1.2gr kh)

26,50

eendenborstfilet met aardbeien-pepersaus (3.1gr kh)

22,50

kalfslever met ui en spekjes (5,6gr kh)

21,50

kalkoenfilet met portsaus en stukjes blauwschimmelkaas (2.1gr kh)

20,00

bij de hoofdgerechten serveren wij een salade en garnituur (+/-4gr kh)

0,00

nagerechten

dit maken wij graag in overleg.

0,00